Stäng

Craft pairing

Redbreast 12 år & Pang Pang Cookie Stout

Smakordning

Öl – Whisky

Gräsig/maltig smak, suryp vinner och pot still-honung växer stort. Lättsam halvlång efterklang, torrare ek tilltar.

Whisky – Öl

Levande cookie stout-mun – kakig, fruktig och lättsam. Lång äpplig eftersmak där mörk choklad torkar upp.

Pang Pang Cookie Stout 10%

Doftar Ahlgrens bilar och sega råttor blandat med jordgubb-skum. Jästig mäskig bakgrund. Rostad sötma i munnen typ havreflarn mixat med brända mandlar, utgången är halvtorr och luftig. Lång balanserad lätt avslutning, sötad mörk choklad-dryck.

Redbreast 12 år 40%

Mild rund blommig doft. Mjukt sötaktig smak, honung och nektar, choklad-ek ger karaktär, mot slutet krydda. Eftersmaken drivs av värmen och tydliga chokladtoner som kramas av sherry-ek. En klassisk pot still-whiskey!

Henrik Aflodal
"Smutt pot still-växande whiskey; levande stout – kakig-fruktig-lättsam!"
- Henrik Aflodal

Pairings

Välkommen

Du måste vara minst 25 år för att besöka denna site.